Erbjudanden

Start
Butiken
Webbshop
Varumärken
Erbjudanden
Fest & bröllop
Kundklubben
Företag
Stilguide
Veckans outfit

Här hittar du erbjudanden och ett urval av våra annonser från senaste halvåret. De visas i omvänd kronologisk ordning för att det skall vara lättare att hitta de nytillkomna erbjudandena/annonserna.

Service...

Folder för nya kunder

För att du skall lära känna den service, kvalitet och kunskap som vi på Vollmers kan erbjuda, vill vi ge dig som ny kund ett attraktivt erbjudande.

Foldern till vänster består av två sidor. Skriv gärna ut andra sidan och ta med kupongen till butiken.

Erbjudandet gäller t v samt en gång per ny kund.

 

Bjud in till en egen kvällsaktivitet

Vill du veta lite mera om hur säsongens mode ser ut i praktiken?

Bjud in några av dina vänner eller arbetskamrater på en kostnadsfri kvällsaktivitet - bara för er. Vi inleder med att vi bjuder på lite dricka och tilltugg och ni får därefter en möjlighet att bekanta er med kläd- och smyckesmodet för den aktuella säsongen.

Ni får 10% vårrabatt på allt ni handlar under kvällen!

Ring oss på 040-127092 för att boka en kväll som passar dig och dina inbjudna!

Personlig shopping

Har du svårt att få våra öppettider att passa dina arbetstider?

Vill du ha vår ostörda uppmärksamhet när du skall komplettera din garderob?

Boka in en personlig, enskild och naturligtvis kostnadsfri modekonsultation efter butikens stängningstider. Ring oss på 040-127092 och boka tiden som passar dig bäst måndag till torsdag mellan 18:00 och 19:00.

Kampanjer & nyheter...

Ta 3 Sloggi för män och betala för 2

Så var det åter dags för vår Sloggi-kampanj - ta 3 par och betala för 2!

Våra kvalitets-REA startar idag

Traditionsenligt startar vi REA.n idag och alltid på vårt ordinarie sortiment.

Slå ett slag för cancerforskningen på Fars dag

Här kommer ett hett tips till Fars dag på söndag. Passa på att samtidigt slå ett slag för forskningen kring prostatacancer...

Sidennäsduken från Portia är kornblå och prydd med massor av mustascher (symbolen för kampen mot prostatacancer) och även en sida med prickar (du väljer själv vilket du vill framhäva).

Den kostar normalt 300 kr men den här veckan säljer vi den för 350 kr (!). För varje såld näsduk skänker vi tillsammans 100 kr till forskningen. Gör en insats tillsammans med oss!

Ta 3 par Sloggi för män och betala för 2

Så var det åter dags för vår Sloggikampanj - köp tre valfria par Sloggi för män och vi bjuder på det billigaste. Kampanjen gäller 23-28/10 och kan inte kombineras med andra erbjudanden.

Fuck bröstcancer!

Här ser du en multifärgad/-mönstrad, kort sidenkimono från danska Sissel Edelbo. Den är sydd av återvunna indiska sidensaris, i en generös passform (one size) och har vida kortare ärmar (som blir ¾-långa i praktiken). Det finns ingen knäppning fram utan kimonon skall hänga löst över och ge färg åt dina favoritplagg.

Kimonon finns (och har endast producerats) i ett enda exemplar i färgställningen/tyget du ser här. Naturligtvis har vi kimonor i många andra snygga färger och mönster i butiken.

Just denna kimonon är faktiskt inte till salu, utan Vollmers skänker den till insamlingen Fuck Bröstcancer. Alla gåvorna auktioneras ut och pengarna går till professor Stina Oredssons team på Biologiska Institutionen vid Lunds Universitet.

Vill du ha den och vill bidra till forskningen kring bröstcancer är du välkommen att lägga ett eller flera bud.

Kostym "all inclusive"

Vi erbjuder en snygg och modern kostym från de svenska leverantörerna Sir of Sweden och Cavaliere, där alla ändringarna ingår (all inclusive skulle man kunna säga). Vi justerar kostymen så att den sitter perfekt och du betalar endast vårt ordinarie kostympris. Kampanjen gäller 25-30/9 och kan inte kombineras med andra erbjudanden.

Nytt varumärke - Dranella

Nu under hösten kommer du att hitta tuffa jeans i butiken från vår nya danska leverantör Dranella. Superpassformer och många fräcka detaljer. Från våren 2018 utökar vi sortimentet med tröjor, blusar, toppar etc.

Nytt varumärke - Sissel Edelbo

Danska leverantören Sissel Edelbo har hittat en mycket speciell nisch. De köper in begagnade indiska Sidensaris och syr om dem till helt unika kimonor (i tre längder) samt blusar. Alla plaggen har egna färg- och mönsterkombinationer och du garanteras ett exklusivt plagg att använda på många olika sätt.

Vår kvalitets-REA startar på måndag

Måndag 19 juni är det dags för vår Super-REA på säsongens alla kvalitetsplagg.

Dammodet ger vi 50-80% rabatt på och på herrmodet får du 20-50%!

REA.n omfattar inte beställningsartiklar samt höstnytt.

Vårens Sloggi-kampanj - ta 3 betala för 2!

Mellan 22 och 27 maj har vi vårens Sloggi-kampanj i butiken och i webbshopen.

Köp 3 par herrkalsonger från Sloggi och du får det billigaste paret gratis!

Vi för Sloggi för män i fem jättesköna modeller. Fyra av modellerna är i kroppsnära trikå och i färgerna vitt, svart, marinblått och silver och en modell är i lösare poplin och är smårutig i färgerna blått och rött eller enfärgat jeansblå.

Använder du andra Sloggimodeller än dem vi för i butiken kan vi beställa din modell på efterorder.

Klicka på bilden ovan för att se erbjudandet i större format...

Kostymvecka med "all inclusive"

Mellan 27/3 och 1/4 köper du en måttsydd kostym från de svenska leverantörerna Cavaliere och Sir of Sweden med "all inclusive". Det betyder att du betalar ordinarie pris (från 3 990 kr) för kostymen och att alla ändringarna ingår efter dina kroppsmått (normalt pris för måttsömnad startar på 6 000 kr).

Naturligtvis kan du få en matchande väst till din kostym.

Måttsytt exklusivt skinnplagg från svenska PG Elfström

Måttsy ditt exklusiva skinnplagg (jacka, kappa eller rock) i valfri modell (se alla dam- och herrmodellerna i vår webbshop) skinn (nappa, mocka, nubuck eller pälsmocka) och färg.

tisdag (28 februari) har vi öppet 10-19 och du träffar en representant för PG Elfström i butiken. Vi tar dina mått och ger dig 10% rabatt på din beställning.

Vill du hellre beställa i webbshopen går det också bra. Du får samma rabatt där mellan 22 och 28 februari, men får hålla tillgodo med standardstorlekarna.

Alla hjärtans dag

På tisdag (14/2) är det Alla hjärtans dag. Överraska den du håller av (det är OK att vara egenkär :-) med ett presentkort!

T o m 14/2 köper du presentkortet med 10% rabatt på det utfärdade beloppet.

”Presentkortet kan komma väl tillpass när vårgarderoben så småningom skall kompletteras...”

Årets första Sloggi-kampanj - ta 3 betala för 2!

Mellan 23 och 28 januari har vi årets första Sloggi-kampanj i butiken och i webbshopen.

Köp 3 par herrkalsonger från Sloggi och du får det billigaste paret gratis!

Vi för Sloggi för män i fem jättesköna modeller och de kostar 149-199 kr per par (i ordinarie pris).

Fyra av modellerna är i kroppsnära trikå och i färgerna vitt, svart, marinblått och silver och en modell är i lösare poplin och är smårutig i färgerna blått och rött.

Använder du andra Sloggi-modeller än dem vi för i butiken kan vi beställa din modell på efterorder.

Klicka på bilden ovan för att se erbjudandet i större format...

Vår nya webbshop är äntligen klar

Du har från och med hösten 2011 haft möjlighet att handla stora delar av vårt butiksutbud i vår webbshop. Vi levererar alltid FRAKTFRITT vid order över 1000 kr och erbjuder betalningsalternativen faktura, delbetalning, kort samt betalning i butik.

1/7 i år släppte vi den helt nya versionen av webbshopen, som nu är responsiv (du kan använda en valfri enhet - stationär eller bärbar dator, smartphone samt "padda").

Handla bekvämt i webbshoppen eller med vår uppskattade personliga service i butiken. Välj själv! Om du istället vill beställa varorna per telefon går det också bra.

Klicka på bilden ovan för att komma till vår nya webbshop!

Kläder till brudgummen

Om du fångar in din blivande så ser vi till att din fina brudklänning matchas på bästa, snyggaste och fräckaste sätt. Vi jobbar uteslutande med plagg från de två svenska konfektionärerna Sir of Sweden och Cavaliere. Läs mera här...

Byxor med hög kvalitet och perfekt passform från Gardeur

Gardeur symboliserar utmärkt komfort och passform samt tyger av toppkvalitet.

Framförallt är Gardeur kända för sina utmärkta passformer på dambyxor. Vi tar t ex in  jeans och finbyxor i ett antal olika säsongsanpassade färger.

Vi för även två speciellt designade jeansmodeller (Venus och Zuri - "mirakelbyxorna") som är så konstruerade att du kan gå ner en storlek mot vad du normalt brukar ha. De formar magen, stussen, och låren så du får en smickrande silhuett. 

Klicka här för att se några av byxorna och jeansen på vår webbshop. Priserna går från 995 till 1 295 kr (i webbshopen hittar du dambyxor i vår fyndhörna från 498 kr)

Byxor med högsta kvalitet och superpassform från Meyer

Meyer är en av Europas största leverantörer av bomulls- och ullbyxor för män. De finns i flera olika modeller, passformer och färger. Vi tar in chinos och jeans samt på hösten även byxor i ull.

Klicka här för att se några av byxorna och jeansen på vår webbshop! Priserna går från 995 till 1 195 kr (i webbshopen hittar du en hel del byxor i vår fyndhörna från 498 kr)

Gör din egen stilanalys!

I vår nya stilguide får kvinnor tips på hur de skall framhäva sina bästa egenskaper men också fällor som bör undvikas.

Din stilanalys gör du själv med hjälp av några få enkla steg. Behöver du hjälp ställer vi naturligtvis upp och gör stilanalysen tillsammans med dig.

Flexibelt plagg från DKNY

DKNY (Donna Karan New York) är en av de största amerikanska stilbildarna.

Vi har till den här säsongen valt att ta in ett ultraflexibelt plagg - "Cosy" - som med lätthet kan användas till både vardag och fest. Det kan dessutom knytas på många olika sätt. Klicka här för att se några filmer och bilder som visar några av sätten.

Blir du riktigt sugen så kan du köpa "Cosy" här.

Klicka på bilden för att se den i större format!

Aktuella kampanjer & nyheter

Vår REA pågår!

Vollmers modevisning på galan...

Välkommen till vår nya webbshop!

 

Allt för den blivande brudgummen

Sunde all inclusive

Superpassform från Atelier Gardeur

Kvalitet och passform från Meyer

Din byxspecialist!

  

Sköna morgonrockar från Rolf Sömmare

Måttsy ditt unika skinnplagg från PG Elfström

Välkomsterbjudande 10% rabatt!

Skriv ut ev. kuponger och ta med dem till butiken för att utnyttja erbjudandena!

 

Senast ändrad: 14 februari 2018